22 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5449547
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
Omega toursOmega toursOmega toursOmega tours

Omega tours

Adresa:
Tel:
Tel & Fax:
Mob:

Email:
Sheshi I Lidhjes Nr. 9/A
029 633 999
029 241 759
044 113 305
044 217 759
omega_tours@hotmail.com 
omegapz@hotmail.com

• Omega tours është një nga agjencionet turistik me respektin e madh ndër qytetarët tanë.
• Ne bëjmë organizimin e shumë llojeve të udhëtimit dhe të sigurimeve të ndryshme.

UDHËTIMET:

• Tek ne mund të bëhen të gjitha rezervimet e biletave të aeroplanëve të kompanive më të mëdha botërore për të gjitha destinacionet në Evropë dhe Botë.
• Bëjmë aranzhmane turistike si verore ashtu edhe dimërore.
• Bëjmë udhëtime për
- Organizime të ndryshme,
- Ekskursione
- Extra udhëtime ne programe të ndryshme dhe pa ndonjë agjendë të caktuar.

• Kemi linja të autobusëve ne këto destinacione:

-Itali
-Slloveni
-Gjermani
-Zvicër
-Shqipëri
-Turqi

• Kemi linjën e rregullt

PRIZREN - ULQIN – PRIZREN (gjatë sezonit veror)

SIGURIMET:

• Bëjmë sigurimet shëndetësore për udhëtimet e juaja. Mbrojtja siguruese vlenë për udhëtimin që është bërë sigurimi, në të gjitha shtetet në të cilat vlenë marëveshja e Schengen-it në tërë teritorin e tyre(regjioni i vlefshëm), si dhe Zvicër, Turqi, Monako, Lihtenshtein, Qipro, Poloni, Ceki, Sllovaki, Hungari, Lituani, Letoni, Estoni, Maltë, Angli e posaqërisht në Gjermani.
• Bëjmë sigurimin edhe të automjeteve me kompaninë e sigurimeve KOSOVA E RE.

Plotesimi I Formulareve:

• Bëjmë edhe plotësimin e formulareve të për marrjen e vizave për ambasada të cilat do të aplikoni.

Ejani dhe do të ndiheni mire në udhëtimin tuaj me ne.Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!