19 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5446676
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
Krapi ComKrapi ComKrapi ComKrapi ComKrapi Com

Krapi Com

Adresa:
Tel & Fax:
Mob:

Email:
Rr.Garibaldi nr.21/5, Prishtinë
038 245 718
044 506 206
044 110 772
krapicom@yahoo.com

Kompania KRAPI COM me seli në Prishtinë  është formuar më 1992 me kapital privat , si kompani tregtare me materiale ndërtimore si dhe ndërtime të larta dhe të ulta.

Deri më tani , kemi bërë ndërtimin dhe renovimin e  shumë objekteve (objekte shkollore , shëndetësore , administrative etj) .
Kemi kapacitete të mjaftueshme për projektimin dhe ndërtimin e objekteve  për destinime të ndryshme.


KRAPI  COM Company located in Prishtina is formed  in 1992 based on private capital, is a trade construction  material  company,  also our company constructs high and low construction.

So far our company has constructed and reconstructed a great number of buildings (for instance: school buildings, health buildings, administrative buildings etc.)
Our company has enough capacity to project and build different kind of buildings.


Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!