19 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5445654
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...

Pepi

Adresa:
Mob:
Rr. 28 Nëntori (te posta e madhe), Prishtinë
044 118 782

Agjensioni “PEPI” meret me shitblerjen e banesave, shtëpive, lokaleve si dhe tokave si ndërmjetësues.
Tani tek ne mund ti gjeni ofertat më të lira dhe shumë të përshtatshme për shtëpiat e juaja.

1. Shtëpia në lagjen e spitalit(tek farmedi) në Prishtinë 
             5 ARI me Obor ( kopsht) e rregulluar , 2 katëshe
                               Cmimi: 120.000 E

2. Shiten 5 shtëpia tek stacioni I autobusëve (Emshir) Prishtinë 
             180 meter katror secila shtëpi dhe 3 ari obor, ndërtim i ri 
                              Cmimi: 110.000 E (për shtëpi)

3. Banesë në Bregun e Diellit 2 – Prishtinë
             Kati 5 – 59 metra katror 
                             Cmimi: 43.000 E ( pa mobilje)
                             Cmimi: 48.000 E (me mobilje)

4. Banesë përdhesë tek posta e madhe –Prishtinë
            80 metra katror
                             Cmimi: 87.000 E

5. Te QMI
           7.5 hektar -600 metra prej rrugës kryesore
                            Cmimi: 700 E ( ARI ) 

           9 hektar – 1000 metra prej rrugës
                            Cmimi: 400 E (ARI )

           6 hektar -1500 metra prej rrugës
                            Cmimi: 320 E (ARI )

           1.5 hektar
                            Cmimi: 600 E (ARI) 

6. Te Kryqi i Lipjanit të parë
           1.5 hektar 
                           Cmimi: 750 E (ARI)

7. Truall te banesat e bardha –( bregu i diellit )
           5 Ari 
                           Cmimi: 13.000 E (ARI)

8. Rruga për Mitrovicë (milloshevë) –rrugë kryesore
           28 ari
                           Cmimi: 120.000 E

9. Rrugës për Mitrovicë (afër fshatit stanovc)
           7 hekter tokë
                           Cmimi: 200 E (ARI)

Me respekt
HALIT PËRVETICA
Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!