20 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5447696
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
IPKOIPKOIPKO

IPKO

Adresa:
       Tel:   
Mob:
Email:
Web:
Rr. Nëna Terezë, Ndërtesa e RTK-së, kati 5, 10000 Prishtinë
038 700 700
049 700 700
info@ipko.com
www.ipko.com
www.ipko.net

IPKO
është kompania kryesore kosovare për teknologji të informacionit dhe komunikimeve në vend. E themeluar në vitin 1999, IPKO është zhvilluar suksesshëm – nga ofruesi i parë i internetit në mbarë Kosovën – në një ndërmarrje moderne, që ofron diapazon të plotë të shërbimeve dhe përmbajtjes së integruar në komunikime mobile, telefoni fikse, internet dhe media.

Duke kombinuar eksperiencën e veçantë në një treg dinamik në rritje, me dedikim për t’u sjellë kosovarëve teknologjinë moderne, IPKO është krijuar si shtyllë e rëndësishme e ekonomisë së re në Kosovë.

Për më shumë informata rreth shërbimeve dhe ofertave tona, na vizitoni në dyqanet e IPKO-s në:


Prishtinë
-    Rr. Perandori Justinian nr.16 – Qyteza Pejton
-    Rr. Bill Klinton, Blloku 7 – Dardani
-    Rr. Sheshi Nëna Terezë (objekti ish Tregtia e Kosovës)

Pejë
-    Rr. Mbretëresha Teutë (përball KEK-ut)

Prizren
-    Rr. Remzi Ademaj, nr. 34

Mitrovicë
-    Rr. Brigada 142 (afër Hotel Adriatiku-t)

Ferizaj
-    Rr. Zenel Hajdini (përball Kinemasë)

Gjakovë
-    Rr. Nëna Tereza, nr. 414

Gjilan
-    Rr Adem Jashari (përball Postës)

Podujevë

-    Rr. Skenderbeu – Qendra Tregtare Beni Dona

Therandë:
-Rr. Brigada 123 (afër ProCredit Bankës)
Tel: 038/049 700 700
Email: info@ipko.com

Rahovec:
-Rr. Xhelal Hajda nr. 10
Tel: 038/049 700 700
Email: info@ipko.com

Fushë Kosovë:
-Rr. Nëna Tereza 107 – 4 (te rrethi)
Tel: 038/049 700 700
Email: info@ipko.com

Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!