20 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5447797
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
Renault Centre ''MUIQI''Renault Centre ''MUIQI''Renault Centre ''MUIQI''Renault Centre ''MUIQI''Renault Centre ''MUIQI''

Renault Centre ''MUIQI''

Adresa:
Tel:
Mob:
Email:
Web:
Rr.Ahmet Krasniqi ,Arbëri ( Ish Dragodan) 10000 , Prishtinë
038 222 559
044 375 203
renault-centre@hotmail.com
www.renault-centre.com

Renault Center Muçiqi

Eshtë servis i specializuar me staf professional të diplomuar nga RENAULT.
Tek ne nuk ka fjalë,por vetëm punë dhe kualitet.


Vetura të reja
Për  vetura të reja garancion 3 vite.
Për 3000km e parë derivatet janë Gratis.Si dhe mundësia e pagesës me këste.


Vetura për klient
Derisa vetura juaj gjindet në servis ju mund ta shfrytëzoni njërën nga veturat tona të dedikuara për ju .GRATIS


Pjesë Origjinale
Tek ne mund të gjeni pjesë origjinale nga RENAULT për veturën tuaj.
Montimi i pjesëve bëhet nga stafi  i diplomuar.


AutoBartje
AutoBartje 24 orë në tërë teritorin e Kosovës  GRATIS.Nëse vetura juaj ka ngecur në rrugë mos u brengosni mjafton një telefonat në numrat 038/222 559 & 044/375 203       
       

Diagnostifikimi
Gjithashtu ju ofrojm Diagnostifikim profesional me programe kompjuterike të posaqme si dhe mbushjen e klimave 


Vajra ELF
Përfaqësues gjeneral i  vajrave motorike ELF

Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!