20 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5447775
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
AgroferAgroferAgroferAgroferAgrofer

Agrofer

Adresa
Tel:
Mob:


Fax:
Email:
Brigada 124 , p.n
029 277 225
044 501 817
044 230 555
044 242 985
029 277 246
agrofer2001@yahoo.com

Historiku i shkurter i ndermarrjes AGROFER-Rahovec

Ndermarrja AGROFER-Rahovec eshte themeluar me voitin 1990 si biznis familjar Drejtor i se ciles eshte Reshat Haxhijaha me selin ne Rahovec.

Veprimtarija e ndermarrjes eshte Tregetia, prodhimi dhe sherbimi.

-Tregeti bejme me mekanizma bujqesor, Traktora me elemente percjellese

(rimorkio, plugj, freza,trina , kultivator bartes me disk ,mbjedhese te ndryshme , shperndares te plehrave e tjere.)

- Motokultivatora Goldoni , Meccanica Benassi te prodhimit Italian me elemente dhe pjese percjellese.

- Kosa bari dhe kositese per parqe – prodhimit Italian

- Gjenerator prej 1 Kvh deri ne 10 Kvh prodhit Italian

- Motortat per traktora, gjeneratora dhe motokultivatora lombardini, Acme,Ruggerini.

- Tek prodhimi me bashkepunim me firmat italiane Meccanica Benassi dhe Goldoni ku bejme kompletimin e motokultivatroreve.

- Per te gjitha keto prodhimet qe shesim ne pjese rezerve dhe bejme sherbimin

( Servisimin ) e te gjithe mekanizmave bujqesor

* Risi per Tregun tone Traktora Dongfeng me dy ngremje (2WD) dhe me kater ngremje 4 WD (4x4) prej 20 KF deri ne 65 KF me garancin per servisim,

prodhimi Kinezo-Japan qe jane tregu shume te mire per nevojat tona.

- Ju afrojme konsumatoreve tane edhe gomat per traktora dhe gomat per automjete pe tipi SAVA – Sloveni dhe Fulda –Franca,gjermania.

- Afrojme ne pompen e Benzines derivate dhe vajra te ndryshme Castrol, Ina, Volvoline e vajra tjera.
Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!