18 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5445378
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
FortesaFortesaFortesaFortesaFortesa

Fortesa

Adresa:
Tel:


Tel/Fax:
Email:


Web:
Fortesa Veternik
038 545 696
038 542 300
038 542 400
038 552 229
info@fortesa.net
shitja@fortesa.net 
koment@fortesa.net
www.fortesa.net


Fortesa është njëra ndër kompanitë më autoritatve dhe lidere në fushën e pllakave të qeramikës dhe materialit sanitar në tregun e Kosovës.
Eshtë themeluar në vitin 1991 dhe ka  selin në Prishtinë-Kosovë. Ka nisur nga puna me pak punëtorë. Mirëpo, falë punës së palodhshme dhe përkushtimit të stafit profesional, tani  Fortesa ka shtuar dukshem numrin e punetoreve dhe ka pushtuar mbarë tregun kosovar.Në bashkëpunim me mbi 40 prodhues më prestigjioz botërore, Fortesa poziocionohet në shkallën më të lartë të tregut tonë.

Shërbimet tona

Shitësit tanë profesinalë do ju ndihmojnë ne perzgjedhjen e mallit qe do te ju ploteson shijen dhe kerkesat tuaja qe te keni nje ambient te mire dhe te ngroht familiar. Me punë 12 orëshe në ditë në shërbim të konsumatorit, që blerja e tyre të jetë një përjetim i bukur.

Prodhimet që ofrojmë ne:

 • Pllaka të qeramikës dhe porcelanit
 • Pjesë dekorative për pllaka të qeramikës
 • Vaska me hidromasazh
 • Sauna              
 • Material Hidrosanitar
 • Laminat

 

 • Pllaka per fasada
 • Ngjitës dhe fugë
 • Kabina,dushi me masazh
 • Dollapë 
 • Rubineta  
 • Radiatorë per ngrohje

 


Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!