19 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5446654
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
Kosova TreguKosova TreguKosova TreguKosova TreguKosova Tregu

Kosova Tregu

Adresa:
Tel & Fax:
Email:
Hasan Prishtina Nr.42
029 632 593
kosovatregu@yahoo.com

Kosova Tregu është përfaqësues regjional për të gjitha produktet e kompanive si:

Alples Sloveni
Gorenje Marles Sloveni

Poashtu kemi edhe produkte të kompanisë:

Dallas Bosnje

Produktet e Alples-it

• Nota
o Koridoret
• Trend
o Dhoma te ndenjes, Zyre shtëpiake, Librari
• Diva
o Dhoma te ndenjes, Zyra shtëpiake
• Tempo_x
o Dhoma për fëmijëve, për të rinjë
• Harmonija
o Dhoma të fjetjes, dhoma të ndenjes, zyra shtëpiake
• Balada
o Dhoma të fjetjes
• Regina
o Dhoma të ndenjes
• Pepita
o Dhoma të ndenjes
• Shtesa
o Tavolina të kafes, tavolina kompjuteri, rafte per video dhe tv etj

Produktet e Gorenje Marles

• Creativ
o Selena bela
o Selena macasser
o Selena rdeca
o Selena siva
o Sibila apricot
o Sibila modra
o Anaia
o Orhideja jubilee
o Rena breza
o Luna rumena
o Luna modra

• Ideal
o Tara javor
o Elida cešnja
o Elida breza
o Vesta zelena
o Vita poper & sol
o Vita bukev
o Vita cešnja
o Vita vanila

• Rustica
o Diona
o Korina
o Temida
o Neda

• Optimal
o Tajda
o Kaja
o Jona
o Linea belo-modra
o Linea marelicna-vanila
o Pija
o Ivana

Tek ne transporti , montimi si dhe të gjitha që duhet të konsiderohen përgatitje përfundimtare në shtëpitë tuaja kryhen nga ekspertët tanë .
Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!